BreinStuk
leven met een hersenbeschadiging op een kunstof been

Home             Voorstelrondje             Het boek              Ondersteuning             Specials             Contact


Help!, mijn moeder doet aan NLP
Hersenletsel ondersteunen met NLP

Sinds afgelopen najaar heb ik me gestort op de opleiding `practitionar neuroliquitisch programmeren`, in de wandelgangen ook wel NLP genoemd, om beter te leren hoe NLP werkt voor mijzelf (ik ben erachter gekomen dat NLP je leven met hersenletsel makkelijker maakt!) en hoe ik het kan overbrengen op mensen met hersenletsel en hun omgeving.

Daarnaast wil ik mijn hersenletsel nuttig maken en dat kan door lotgenoten te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen zodat ze onbeperkt met beperkingen kunnen leven.

Na een jarenlange zoektocht langs vele psychologen heb ik de oplossing gevonden in NLP.
NLP is een methode om je (beschadigde) brein optimaal te gebruiken, zodat je onbeperkt kunt leven met de emoties die je beperken. NLP is iets om te doen.

Geruime tijd geleden ben ik me gaan verdiepen in NLP, eerst thuis en later via het bijwonen van lezingen en opleidingen (ik ben nog steeds bezig!). NLP is voor mij de redding gebleken om beter om te kunnen gaan met de gevolgen van mijn hersenletsel.

NLP is zowiezo handig voor een onbeperkt leven, daar hoef je geen hersenletsel voor te hebben.

Ook via de patientenvereniging hersenletsel.nl ben ik al geruime tijd bezig om mijn hersenletsel nuttig te maken waarbij ik NLP toepas om lotgenoten en hun naasten te begeleiden, informatie te verschaffen en om optimaal deel te kunnen nemen aan verschillende netwerkoverleggen met professionals.


Neem voor vragen of ondersteuning contact met me op!

Meer lezen over `leven met hersenletsel op een kunstofbeen`?     Bestel mijn boek BreinStuk!