BreinStuk

Home             Voorstelrondje             De flyer             Het boek             Specials             ContactPersbericht


Op 29 oktober organiseert Karaat Mantelzorg een gratis Lezing “Leven met een hersenbeschadiging op een kunststof been” in Bibliotheek AanZet, locatie Centrum. Christine Dessauvagie, schrijfster van het boek “Breinstuk”, geeft een lezing over haar boek en wat haar is overkomen.

Christine liep in 1995 een bacteriële bloedinfectie op. Het resultaat was o.a. een bovenbeenamputatie van haar rechterbeen. Vanwege een hartstilstand tijdens een operatie, wat een zuurstoftekort in de hersenen tot gevolg heeft, kreeg zij het etiket `Niet Aangeboren Hersenletsel` er als bonus bij.

Christine heeft moeten leren om te gaan met deze lichamelijke en geestelijke beperkingen. In haar boek Het Breinstuk vertelt ze over deze zoektocht. Haar verhaal gaat over lachen en huilen, doorzetten en opgeven, acceptatie en creatief zijn, kwetsbaar en sterk zijn.

Christine heeft al meerdere malen gesproken voor getroffenen en hun naasten met hersenletsel.

Deze lezing is voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De zaal gaat om 19.15 uur open. Vooraf en na afloop is er gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk kunt u dan ook het boek van Christine kopen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Ridderkerk bestaande uit Karaat Mantelzorg, Schoutstraat 5 te Ridderkerk.

Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen Karaat Mantelzorg, Mineke Boon, senior mantelzorgconsulent, via 0180 - 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl

Meer informatie: Karaat Mantelzorg communicatie@facetridderkerk.nl 0180 – 763 980